Блога на официалният фенклуб в България на Ливърпул навърши две години

Страницата на официалният фенклуб на Ливърпул в България навърши две години. Идеята за него беше оповестена по рано на една от националните срещи, която се състоя в Годлево в периода 27-29 май 2016 година. От този момент той идеята да се споделят снимки, видео и други важни моменти от различни краища на България – Бургас, София, Благоевград, Пловдив, Варна, Кюстендил, Търговище,Стара Загора, Русе, Ардино и много други доби голямо развитие и се утвърди като място на актуална информация и в същото време място за незабравими спомени от пътувания на Анфийлд и всички сбирки от последните 2 години.

Последните два сезона бяха изпълнени с емоции, но самият старт беше важен, защото това съвпадаше с период, в който изявите на отбора бяха колебливи. Той не участваше в Шампионска лига, но на фона на това представяне фенската маса на най-великият английски отбор се увеличи и затвърди.

Всеки фен, който желае да научава най-важното случващо се с отбора и феновете може да последва тази връзка.
Блог на Ливърпул България

Освен снимки и статии блога разполага и със собствен Ютуб канал, който също може да последвате.

Youtube канал на блога на Ливърпул България

Тук са съхранени най-важните моменти от последвалите срещу във Тетевен (есента на 2016 година), Дряново (Май 2017 година), Трявна (Октомври 2017 година) и Благоевград (Май 2018 година). Страницата стана добър помощник в това фенове от различни краища на България да си правят незабравими срещи. През този период група фенове от София гостува в Благоевград в двубой срещу Сток Сити спечелен с 1:2 през сезон 2016/2017. Също така мястото е арена на незабравими моменти и през летният сезон, когато фенове на страната гостуват на свои колеги по българското Черноморие. Следващата национална среща е в Старозагорски минерални бани между 9 и 11 ноември и с оглед местоположението и удобството да се пътува от всяка точка на България се очаква рекорд от феновете на есенната сбирка.

Публикувано в Ежедневие Новини Спорт. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *