Спортал се подиграха с най-великият английски отбор – феновете в България гневни


Спортно новнинарският сайт Спортал се подигра с феновете на Ливърпул в България. В деня на шегата 1-ви Април те публикуваха снимка, в която Джерард вдига титлата на Висшата лига, което беше силна провокация от страна на медията и реакцията на феновете не закъсня. Мнозина от тях споделиха, че вече Спортал не същестува за тях. Фенове пожелаха скоро Спортал.бг да бъде закрит.
Spisanie.eu цитира няколко мнения на фенове, които са стотици:
1: “ За мен от днес вашият сайт не съществува. Спортал незнам дали знаете,но феновете на Ливърпул в България са втория по големина фен клуб на английски отбор. Незнам дали осъзнавате гнева на толкова фенове.

2: “ Не знам кой ви подбира персонала, но трябва да е някой наистина гениален, за да ви превърне в “медия” от празни глави. Това да прецениш кои са най-малоумните псевдожурналисти и да ги събереш на едно място изисква истински талант!“

3: “ По-добре се справяте като пишете за силиконките. RIP “

4: “ Между шега,лъжа и гавра правите ли разлика,псевдо-журналя?“

5: „Свещи да си купят! Цветята от корените да гледат!“

6: “ ДУХАЙТЕ уе спирталциииии “

7: “ Джендъриии “

8: „Жалки сте! Дано ви закрият скоро! “

9. “ Точно със Стиви Джи ли трябва да се подиграват? Защо не сложат Домус ага с купата от Шампионската лига …?“

10. “ Помияри тъпи. Жените ви в Германия да бръмчат. Сайта ви (+вас) спин да ви хване. Синовете ви зетьове да ви доведат , да им се родят деца от третия пол.
Да ви изгори редакцията и вие да сте вътре, тъпи колелета.
За разлика от вас, моето не е шегичка!!!!!“

11.“ Недопустимо за спортна медия, все повече затъвате Спортал, все повече… Днес окончателно ме загубихте като читател …“

Стотици коментари осъждат неуместната шега на Спортал, които си навлякоха гнева на феновете на Ливърпул и вероятно медията ще бъде премахната от харесваните медии на всички фенове на Ливърпул. Коментарите срещу Спортал са безкрайни.

Публикувано в Ежедневие Новини Спорт. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *