Снимане на домашни любимци


За съжаление домашните любимци имат по-кратък живот от този на господарите си. Когато вече не са с нас, снимките са всичко, което имаме, което ни помага да си спомним за нашите пухкави, пернати или люспести приятели.
Можете да направите прекрасни снимки на това, как вашият любимец играе или пък да постигнете по-официални кадри. Търпението на животно и доверието му към вас и вашето оборудване ще определят качеството на кадрите. Ако то е тренирано, може да заснемете страхотен портрет с цифровия си фотоапарат.
Често обаче получавате най-добри снимки, когато вашият любимец просто се държи глуповато и като себе си. Винаги е по-добре господарят да присъства. Той може да кажа какво да прави въз основа на вашите инструкции.
Кучетата могат да бъдат страхотни модели. Едно куче може да позира за вас, да ви позволи да му сложите шапка и т.н. От друга страна, една котка обикновено е разсеяна и се извръща от фотоапарата, когато го насочите към нея. Ако сте търпеливи обаче, ще направите страхотна снимка на това, как тя си играе или съзерцава нещо, което се намира от другата страна на някой прозорец.
Понякога всичко, което трябва да сторите, е да вземете фотоапарата, докато котката дреме, да я повикате и да натиснете спусъка. Друг страхотен кадър е, когато домашният любимец е със собственика си. Той се чувства добре с него. Деца и животни също са рецепта за чудесни снимки.

Публикувано в Фото статии, Фотография с етикети , , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *