Модни трикове с дънки, за да изглеждате по-добре

Точният модел дънки понякога могат да бъдат подходящ избор ако желаете визуално да изглеждате по-добре и в същото време да прикриете някоя част от краката, която лично не харесвате.


Например ако си навиете дънките, така че да се виждат глезените ще създадете впечатление, че краката са ви по слаби така както е направила Аманда Сейфрид. Тя е открила дънките си по начин, че да се открива гледка към глезените й.

Аманда Сейфрид е навила дънките и по този начин създава впечатление за по слаби крака

С едно навиване на денима краката изглеждат по-слаби, защото глезените са на показ. Тъмни маратонки или обувки, взаимствани от мъжкия гардероб увеличават ефекта. Препоръчваме Ви денимът да не е прекалено скини.

Друг съвет, с който да изглеждате по добре е денимът да покрива глезените и да открива коленете. Широките бедра изискват отличен баланс, защото контрастът с глезените е твърде екстремен. Ако навиеш дънките леко, но оставиш глезените покрити, намаляваш разликата.

Снимка: Badu.bg

Съвет номер 3 е „двойно подвиване – тънки прасци“
Имаш големи прасци ?
В такъв случай най-добре е да навиеш дънките си с десетина сантиметра отгоре, което визуално ще направи долната част от краката ти много по-тънка и грациозна.

Съчетанието пък от дължина на дънките три четвърти с обувки на висок ток ще създаде визуално по-висока фигура. Очите се объркват при 3/4 дължина на дънките. Причината: навитият деним визуално измества надолу коленете, а високите токове изравняват разликата в дължината на долната част на крака.

Публикувано в Модни тенденции Есен-Зима, Модни тенденции Пролет-Лято, Тенденции в модата. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *