Роклите – пуловери стават все по-женствени

Това е една нова зимна дреха съчетаваща в себе си привлекателността на роклята и уюта на пуловера. Роклите-пуловери навлязоха в дамските гардероби още през 2015-та година, но тогава приличаха по-скоро на пуловери с удължени пропорции, които се носеха с плътни чорапогащници или с техни дънки.
През есен-зима 2016-2017 те се доближават до класическите рокли. Вталени, силно разкроени, с асиметрични подгъви и интересни ръкави, които варират от буфан до прилеп. Могат да бъдат обогатени с платки от други тъкани, декоративни ципове и копчета, волани, плисета или драперии.
Изработени са от благородни мохер, мериносова вълна, кашмир или ангора. Ако не може да си ги позволите няма проблем да се спрете на сполучливи техни имитации. При всички положения избягвайте прекалено дебелите прежди, както и твърде въздушните плетки.
Това облекло има няколко особени предимства и това е, че ви спестяват колебанието дали да изберете обикновен пуловер в съчетание с панталони или пола. Роклята-пуловер, не се глади и е много важно да я сушите в легнало положение, за да не се мачка. Подходяща е за всеки тип фигура.
Преди да си купите такъв тип рокля се уверете дали е с качествена подплата Така ще сте сигурни, че приятно се плъзга по тялото и не подчертава неговите несъвършенства, както повечето трикотажни облекла.

283236


Публикувано в Модни тенденции Есен-Зима, Тенденции в модата с етикети , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *